Op de hoogte blijven?

Hulp nodig?

Heb je hulp nodig? Wil je je verhaal kwijt of heb je een vraag? Schroom niet om contact met ons op te nemen.

Filmpje

Wil je meer weten over onze gespreksgroepen? Bekijk dan dit filmpje:

Toerustingsdag Falling Forward op 11 mei in Zaandam

Op zaterdag 11 mei is er een toerustingsdag waarin wordt uitgelegd hoe de Falling Forward groep werkt, en hoe een kerk of gemeente een veilige plek kan bieden aan mannen om hiervan vrij te worden. Anita van Beem zal ingaan op het effect van iemands verslaving op zijn relatie, en de weg naar herstel van vertrouwen.

Voor wie is deze dag?
Als je partner hiermee te maken heeft, kan hij zelf kijken of deze groep misschien iets voor hem is. De dag is ook voor jeugd- /tienerleiders, mensen van het pastoraat en hulpverleners die hiermee in aanraking komen.

Meer informatie over de toerustingsdag op 11 mei vind je hier.

Falling Forward groepen zijn wekelijkse mannengroepen in Ede, Assen, Nijmegen en Zaandam. at verbindt hen, dat ze er elke week willen zijn?
Ten eerste dat ze Jezus van harte willen volgen. En ten tweede dat ze op de een of andere manier vastzitten aan het kijken naar porno of seksverslaafd zijn.
Ze merken ook hoeveel dat kapotmaakt in henzelf en in hun relatie. Maar het lukte hen niet om er zelf mee af te rekenen.
In deze groep leren ze stap voor stap om vrij te worden van hun verslaving. Daarbij ondersteunen en bemoedigen ze elkaar.

 

Stichting Kostbaar Vaatwerk   •     Bank: NL43 INGB 0007 5724 24     •   E-mail:   info@kostbaarvaatwerk.nl  •  Facebook    •   Twitter