Deelnemers over de training:

 .

Ik heb geleerd hoe verstrekkend de gevolgen zijn van een seksverslaving en het heeft mij ertoe aangezet om bepaalde stappen te zetten en grenzen te stellen. (deelnemer training 'Dealen met een seksverslaafde' juni 2017)

Ik ben dankbaar dat dit onderwerp er voor ons is om echt handvatten te krijgen om voor onszelf te zorgen. (deelnemer training 'Een sterkere ik' juni 2017)

Meer reacties van deelnemers 'Dealen met een seksverslaafde'
Meer reactie van deelnemers 'Een sterkere ik' 

 

Trainingen voor partners van (ex)seksverslaafden

Als je partner porno- of seksverslaafd is (geweest) ga je als vrouw door een moeilijk traject heen. Veel vrouwen lopen daarin vast en weten niet hoe ze verder moeten. Lotgenotencontact alleen is dan niet voldoende en therapie is voor een steeds groter deel van deze groep vrouwen moeilijker te bekostigen. Daarom organiseren wij één of twee keer per jaar trainingsdagen.

Deze dagen zijn niet zozeer gericht op ontmoeting, herkenning en het delen van verhalen (zoals bij onze ontmoetingsdagen), maar vooral op: nieuwe inzichten opdoen, leren, handvatten krijgen en aan de slag gaan. Een soort van therapiedag dus, waarbij een lezing en/of groepstherapie van twee deskundige sprekers/therapeuten centraal staat. 


Trainingen april 2018

Op zaterdag 14 april organiseerden wij de trainingen 'Dealen met een seksverslaafde' en 'Een sterkere ik'.

De training 'Dealen met een seksverslaafde' werd gegeven voor therapeut Wilbert Weerd (Dichterbij Herstel). 's Ochtends ging het vooral over de vraag: Wat is seksverslaving? Wat zijn de oorzaken? Wat is nodig om ermee te breken? 's Middags was er een groeptherapiesessie waarbij de persoonlijke situaties van deelnemers aan bod kwamen en het bijvoorbeeld ging om de vraag: Hoe ben je omgegaan met de verslaving van je partner? Waar zit je angst? En welke keuzes heb je? 

Meer reacties van deelnemers lees je hier binnenkort.

De training 'Een sterkere ik' werd gegeven door Barbara Wolff (Samen in praktijk). Tijdens deze training leerden deelnemers zichzelf beter kennen. Ze ontdekten wat gezonde zelfliefde en identiteit is, en wat behoeften en leerpunten zijn om te groeien naar een 'sterkere ik'. 

Meer reacties van deelnemers lees je hier binnenkort.

Volgende training

Na de zomervakantie hopen we deze trainingen opnieuw te geven. Wanneer deze zullen plaatsvinden, is op dit moment nog niet bekend. Wil je op de hoogte gehouden worden? Stuur ons dan een mail.

 

 

 

Stichting Kostbaar Vaatwerk   •     Bank: NL43 INGB 0007 5724 24     •   E-mail:   info@kostbaarvaatwerk.nl  •  Facebook    •   Twitter