Reacties deelnemers echtparendagen

"Het mooie vond ik dat de meeste mensen die ik gesproken hebt toch voor hun huwelijk gaan ...en erin geloven dat er een weg van herstel is. "

"Deze dag was voor mij een aanmoediging om me echt toe te wijden aan mijn vrouw en kinderen. "

"Super dat deze dagen bestaan! En dat we handvaten kregen. Het is een verdrietig onderwerp maar fijn dat wij ook hoop kregen. "

Lees meer reacties

Echtparendagen - herstel van je relatie na seksverslaving

Twee keer per jaar organiseren wij een echtparendag voor stellen die samen willen werken aan herstel van hun relatie (na porno- of seksverslaving of ontrouw). De eerstvolgende echtparendag staat gepland op zaterdag 17 november 2018.

Kijk hier voor een verslag van de echtparendag op 2 juni 2018


Echtparendag juni 2018

Onze laatste echtparendag was op 2 juni 2018. Een echtpaar vertelde daarover: 

Goed om onder elkaar te zijn en om te merken dat je niet de enige bent. Ook goed om de verhalen van anderen te horen. Ik heb meegenomen dat het mogelijk is om te veranderen. Om je verantwoordelijkheid te nemen. En dat het belangrijk is om als man en vrouw naar elkaar te luisteren. We zijn nu meer met elkaar in gesprek. 

Kijk hier voor een verslag én reacties van andere deelnemers over deze dag. 

Onderstaand filmpje geeft een korte impressie van de lezing tijdens de echtparendag:

 

Volgende echtparendag: zaterdag 17 november 2018

De volgende echtparendag wordt gehouden op 17 november 2018. we verwachten dat het programma voor deze dag rond de zomervakantie bekend is. Vanaf dat moment kun je je, samen met je partner, inschrijven voor deze dag.

Wil je alvast een plek reserveren? Heb je vragen? Of wil je weten of zo'n dag helpend voor jullie kan zijn? Stuur ons een mail of maak een belafspraak. 

Stichting Kostbaar Vaatwerk   •     Bank: NL43 INGB 0007 5724 24     •   E-mail:   info@kostbaarvaatwerk.nl  •  Facebook    •   Twitter