"Ik heb geleerd hoe verstrekkend de gevolgen zijn van een seksverslaving en het heeft mij ertoe aangezet om bepaalde stappen te zetten en grenzen te stellen."

Meer reacties van deelnemers 'Dealen met een seksverslaafde' 

"Ik ben dankbaar dat dit onderwerp er voor ons is om echt handvatten te krijgen om voor onszelf te zorgen."

Meer reactie van deelnemers 'Een sterkere ik' 

Training 'Gezonde seksualiteit'

Op zaterdag 2 november 2019 organiseren wij de training 'Gezonde seksualiteit' in Vierhouten.

Voor wie?

Deze training is bedoeld voor partners van (ex)seksverslaafden die willen ontdekken wat gezonde seksualiteit is.

Inhoud

Als je partner seksverslaafd is of was, kan seksualiteit in jullie relatie ingewikkeld zijn geworden. Je kunt je afvragen hoe veilige, liefdevolle seksualiteit eruit hoort te zien en of jullie relatie op dit gebied wel kan herstellen. Misschien zijn je grenzen overschreden, heeft je geliefde geen interesse meer in seks, durf je zelf geen ‘nee’ te laten horen of kun je juist geen ‘ja’ meer zeggen. 

In deze training staan we stil bij het onderwerp seksualiteit. Hoe is seksualiteit bedoeld en wat doet het met je? Wat is het verschil tussen ‘pornoseks’ en ‘intieme seksualiteit’ en hoe kun je (weer) op een gezonde manier met seksualiteit om leren gaan? 

Deze training bestaat uit interactieve lezingen, groepsgesprekken en persoonlijke opdrachten. Er is ruimte voor het delen van verhalen en het stellen van vragen.

Trainers

Anita van Beem (auteur van 'Zijn lust en mijn leven' en oprichter van Kostbaar Vaatwerk) verzorgt deze training.  

Praktische informatie:

  • De training wordt gehouden op een locatie in Vierhouten. Het adres ontvang je van ons nadat je je hebt aangemeld voor deze dag. 
  • Er is plaats voor maximaal 6 deelnemers
  • Deelnemers zijn welkom vanaf 9.30, waarna de training om 10.00 uur begint en rond 16.00 uur eindigt
  • De kosten voor de training zijn 50 euro per persoon. (Dit tarief geldt voor aanmeldingen tot en met 23 oktober; daarna betaal je 5 euro extra).
  • Kom je voor de eerste keer naar een activiteit van Kostbaar Vaatwerk en kun je de bijdrage vanwege financiële redenen niet (geheel) betalen? Neem dan contact met ons op.

Reacties van deelnemers 

"Ik vond het prettig om te ontdekken dat seks ook een "luchtige"kant heeft. Het is al die jaren zo beladen geweest dat ik het echt ervaar als een opluchting om er over te kunnen praten. In deze setting vond ik dat ook fijn."

Aanmelden training

Aanmelden voor deze training kan door het aanmeldingsformulier in te vullen. Wacht niet te lang met aanmelden, omdat er beperkt plek is. Weet je nog niet zeker of je wilt deelnemen? Het is mogelijk om een tijdelijke plek te reserveren.

Heb je vragen? Twijfel je nog over deelname? Of wil je weten of een training helpend voor je kan zijn? Stuur ons een mail of maak een belafspraak.

Stichting Kostbaar Vaatwerk   •     Bank: NL43 INGB 0007 5724 24     •   E-mail:   info@kostbaarvaatwerk.nl  •  Facebook    •   Twitter