"Ik heb geleerd hoe verstrekkend de gevolgen zijn van een seksverslaving en het heeft mij ertoe aangezet om bepaalde stappen te zetten en grenzen te stellen."

Meer reacties van deelnemers 'Dealen met een seksverslaafde' 

"Ik ben dankbaar dat dit onderwerp er voor ons is om echt handvatten te krijgen om voor onszelf te zorgen."

Meer reactie van deelnemers 'Een sterkere ik' 

Training 'Dealen met een seksverslaafde'

Twee keer per jaar organiseren wij de training 'Dealen met een seksverslaafde'. 

Datum en locatie

De eerstvolgende training staat gepland op zaterdag 9 november 2019 in Veenendaal.

Voor wie? 

Deze training is bedoeld voor vrouwen die een relatie hebben met een man die niet kan of wil breken met porno/seksverslaving, en die willen ontdekken hoe ze daar mee om kunnen gaan.

Inhoud

Tijdens deze training is er - vanwege de kleine groepsgrootte - uitgebreide aandacht voor de individuele situaties van deelnemers en voor persoonlijk advies. De training begint met het delen van elkaars verhalen en het inventariseren van de vragen en behoeften die er zijn. Aan de hand daarvan wordt theoretische uitleg gegeven. Bijvoorbeeld over de onderwerpen: Hoe stel ik gezonde grenzen? Wat zijn oorzaken en gevolgen van seksverslaving? Welke interactiepatronen zijn er in onze relatie? Wat moet ik doen als mijn partner niet kan of wil breken met zijn verslaving, als hij zijn verslaving ontkent of als er steeds terugvallen zijn? Door middel van groepsgesprekken en live-therapie gaan deelnemers worden de onderwerpen verdiept en toegepast op de persoonlijke situaties. 

Trainers

Deze training wordt gegeven door therapeuten Wilbert Weerd en Jantine Stam van Dichterbij herstel.

Praktische informatie:

  • De training wordt gehouden op een locatie in Veenendaal. Het adres ontvang je van ons nadat je je hebt aangemeld voor deze dag. 
  • Er is plaats voor maximaal 6 deelnemers
  • Deelnemers zijn welkom vanaf 9.30, waarna de training om 10.00 uur begint en rond 16.00 uur eindigt
  • De kosten voor de zijn 75 euro per persoon. (Dit tarief geldt voor aanmeldingen tot en met 30 oktober; daarna betaal je 5 euro extra).
  • Kom je voor de eerste keer naar een activiteit van Kostbaar Vaatwerk en kun je de bijdrage vanwege financiële redenen niet (geheel) betalen? Neem dan contact met ons op.

Reacties van deelnemers: 

Eén van de vrouwen die op 20 april deelnam aan deze training schreef daarover:

Ik heb de training als zeer verrijkend ervaren. Het was ondanks de vele heftige verhalen van iedereen toch heel mooi om zo je diepste gevoelens met elkaar te delen. Wat ik zelf heel prettig vond is dat er met deze training echt tijd is om even op je persoonlijke situatie in te zoomen. Ik heb nu meer inzicht gekregen in mijn situatie. Begrijp ook beter waarom ik reageer zoals ik reageer. Ook veel geleerd van de verhalen van de andere deelneemsters en de feedback die zij kregen. Ik had veel om te overdenken op weg terug naar huis. Kortom een zeer waardevolle dag die echt om is gevlogen. Had achteraf nog wel veel meer willen vragen. Maar voor we het wisten was het al 4 uur. Ik vond de trainers heel kundig en inlevend. Erg knap hoe snel Wilbert de situaties in beeld heeft en hier praktische tips voor heeft. Hij vertelt er dan ook nog even bij hoe je je dan nu waarschijnlijk voelt. Wat dan nog klopt ook.

Meer reacties van deelnemers lees je hier.

Aanmelden trainingen

Aanmelden voor deze training kan door het aanmeldingsformulier in te vullen.  Wacht niet te lang met aanmelden, omdat er beperkt plek is. Weet je nog niet zeker of je wilt deelnemen? Het is mogelijk om een tijdelijke plek te reserveren.

Heb je vragen? Twijfel je nog over deelname? Of wil je weten of een training helpend voor je kan zijn? Stuur ons een mail of maak een belafspraak.

Stichting Kostbaar Vaatwerk   •     Bank: NL43 INGB 0007 5724 24     •   E-mail:   info@kostbaarvaatwerk.nl  •  Facebook    •   Twitter