Persoonlijk contact

Wil je persoonlijk contact met één van de medewerkers van Kostbaar Vaatwerk? Dat kan op de volgende manieren:

Mailcontact

Als je een vraag hebt, als je hulp of advies nodig hebt of wanneer je 'gewoon' een luisterend oor wilt hebben, schroom dan niet om een mail te sturen aan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Heb je een vraag, maar blijf je graag anoniem? Stel dan je vraag via dit formulier. Op onze website zullen we dan je vraag en ons antwoord vermelden.

Wij ondervinden soms wat problemen met het versturen van onze mails. Onze e-mails komen soms terecht in de spam-box, map 'ongewenste mail' of reclame-box. Heb je contact met ons gezocht, maar geen mail ontvangen? Check dan deze mappen en voeg ons toe aan je adressenlijst en/of merk ons aan als 'geen spam'. 

Telefonisch contact (voor vrouwen)

Wil je je vraag of je verhaal liever telefonisch aan ons voorleggen? Dat kan op:

  • dinsdagen tussen 9.30 en 15.30 uur
  • donderdagen tussen 9.30 en 15.30 uur en tussen 19.00 en 21.00 uur

Gebruik dit formulier om een belafspraak in te plannen.

-- Wij proberen binnen twee werkdagen te reageren op je mail of op je verzoek om een belafspraak.
Gedurende de zomervakantie zijn wij minder bereikbaar en is het mogelijk dat wij pas na 2 weken reageren op je bericht. -- 

Telefonisch contact (voor mannen)

Mannen die graag telefonisch contact willen, verwijzen we door naar de volgende mannelijke hulpverlener die beschikbaar is voor telefonisch overleg: 
Jaco van Heemskerk (praktijk 'Puur Leven' in Alblasserdam)

Stichting Kostbaar Vaatwerk   •     Bank: NL43 INGB 0007 5724 24     •   E-mail:   info@kostbaarvaatwerk.nl  •  Facebook    •   Twitter