Ervaringsdeskundig therapeut (in opleiding)

"Als ervaringsdeskundige weet ik wat het betekent om op een dag te ontdekken dat je man seksverslaafd is. Ik heb zelf ervaren hoe helend (h)erkenning is en hoe belangrijk het is om iemand te hebben die je helpt om een weg te vinden temidden van alle verwarring, vragen, gevoelens en gedachten.  Sinds de oprichting van  Kostbaar Vaatwerk in 2008 heb ik met heel veel partners van (ex-)seksverslaafden contact gehad en ontstond bij mij steeds meer het verlangen om deze vrouwen (alleen, of samen met hun mannen) persoonlijk bij te staan.

De opleiding tot Ervaringsgericht Psychosociaal therapeut bij het Kempler Instituut Nederland helpt mij om op een professionele manier mijn eigen ervaringen in te zetten voor vrouwen en stellen die in soortgelijke situaties zitten als ik ooit zat." 

Anita van Beem


Anita van Beem is één van de medewerksters van Kostbaar Vaatwerk, auteur van 'Zijn lust en mijn leven' en ervaringsdeskundig therapeut (in opleiding). Het is mogelijk om gesprekken met haar te hebben op locatie of telefonisch. Meer informatie vind je bij 'medewerkers' en in het interview met Puur TV.

Gesprekken

Gesprekken vinden plaats in Nieuw-Vennep (gemeente Haarlemmermeer) of telefonisch. Anita is beschikbaar op dinsdagen en donderdagen overdag. Andere tijden kan soms ook, na onderling overleg. 

Contact

Je kunt contact met haar opnemen via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tarieven 

Het tarief is 45 euro per uur voor een bezoek of telefoongesprek.

Heb je nog nooit eerder een persoonlijk (telefoon)gesprek gehad met een medewerker van Kostbaar Vaatwerk? Dan is het eerste half uur van het eerste gesprek gratis. 

Na afloop van het bezoek of telefoongesprek ontvang je via mail een factuur waarna je het bedrag kunt betalen.

Stichting Kostbaar Vaatwerk   •     Bank: NL43 INGB 0007 5724 24     •   E-mail:   info@kostbaarvaatwerk.nl  •  Facebook    •   Twitter