Echtparenweekenden worden georganiseerd door:

in samenwerking met:

Echtparenweekend

De weg van herstel na een seksverslaving kan moeizaam en uitdagend zijn. Vragen, verwarring, pijn en eenzaamheid terwijl het leven ‘gewoon’ doorgaat. Het kan moeilijk zijn elkaars hart te vinden in de heftigheid van alle emoties. 

Willen jullie er echt even tussenuit
en samen ongestoord werken aan herstel van je huwelijk
onder professionele begeleiding?

Op een prachtige locatie in Duitsland organiseren we echtparenweekenden voor stellen die te maken hebben (gehad) met seksverslavingsproblematiek in hun huwelijk. Vanuit onze jarenlange ervaring met vele stellen hebben we het verlangen om jullie in een weekend verder te helpen om jullie te helpen samen te (her)verbinden.

Het programma bestaat uit lezingen over thema’s als vertrouwen, hechting, intimiteit en seksualiteit. Er is begeleiding van ervaren en professionele therapeuten en ervaringsdeskundigen. Jullie gaan met andere stellen in gesprek en hebben ook echtparentijd samen. Tijd voor elkaar en tijd samen in een ontspannende omgeving. Laat Nederland even achter je en zet al je tijd apart voor herstel van je huwelijk in dit volledig verzorgde weekend. 

Volgende echtparenweekend: 27 t/m 29 september 2019

Voor wie? Het weekend is bedoeld voor stellen die één of meerdere keren hebben deelgenomen aan een echtparendag en/of die therapie hebben bij één van de bij Kostbaar Vaatwerk betrokken therapeuten. Het weekend sluit het beste aan als je samen de crisis hebt overleefd en zoekt naar nieuwe, diepere verbinding. We benaderen de thema’s vanuit de Bijbel en zijn christelijk. Als jullie (of een van jullie) geen-christen is en mee wil, kan dat als je open staat voor deze benadering.

Datum: vrijdag 27 t/m zondag 29 september 2019
Aankomst: vrijdag tussen 17.00 en 18.30
Vertrek: zondag om ca 16.00 uur 
Kosten: € 395,- per echtpaar
Locatie: Heilbron, Mariënweg 2, 59955 Grönebach (4 kilometer vanaf Winterberg) Duitsland  
Overige informatie: het is mogelijk om - tegen betaling - één of meerdere nachten bij te boeken. 

Jullie zijn van harte uitgenodigd!

Kees en Anita van Beem
Maarten en Jantine Stam
Wilbert Weerd


Reacties van deelnemers

Onze laatste echtparenweekend vond plaats in februari 2019. Een deelnemer vertelde daarover:

We hebben elkaar ontmoet in gebrokenheid, in pijn, verdriet, onzekerheid, boosheid. Maar ook in het diepe verlangen naar verandering, herstel, hoop, heling.

Klik hier voor een verslag van dit weekend. 


Aanmelden echtparenweekend 27 t/m 29 september 2019

Aanmelden voor deze dag kan via dit formulier. Heb je vragen? Of wil je weten of een echtparenweekend helpend voor je kan zijn? Stuur ons een mail of maak een belafspraak.

Stichting Kostbaar Vaatwerk   •     Bank: NL43 INGB 0007 5724 24     •   E-mail:   info@kostbaarvaatwerk.nl  •  Facebook    •   Twitter